Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Week 14

462A2740

 

Foto: Sara Che

God morgon måndag!

Hoppas ni har haft en bra helg vänner, vi har hängt lite i mulle mek parken i solna annars mest hemma med film och pyssel. Tänker starta denna måndag med en update på vad som händer i kroppen.

Egentligen en bild från vecka 12 typ men vi går snart in i vecka 15 här. Känns som att tiden plötsligt pinner på vilket är härligt. Min förra graviditet med min son så mådde jag väldigt bra vid det här laget. Denna graviditet är hittills väldigt annorlunda. Illamåendet är verkligen vacklande och slår ofta till på eftermiddagen men förmiddagen är min bästa vän. Min foglossning håller sig  lugn så länge jag använder stödbältet annars är det till och från olidligt. Förutom dessa krämpor och huvudvärk så mår jag bra. Jag har även börjat känna hur det bubblar till nere hos Hennie vilket är häftigt, på kvällarna när jag lägger mig så känns det mest. Vi var ju på KUB test i förra veckan som gick jätte bra, allt såg bra ut. Sån lättnad! Kändes som att vi tittade på en son men vi vet inte. Pappan är övertygad om att det blir en flicka och jag tvärt om. Just nu känns faktiskt allt bara väldigt spännande och vi har till och med börjat planera lite inköp som vagn, spjälsäng och lite kläder. Tänk att man får uppleva detta igen. Vilken tur vi har.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • jättfin, härligt!!
  Fråga, fick du rund mage i vecka 12? För på en senare bild så syns inte magen alls?? 😀
  Är själv i vecka 21, du börjar det sparka istället för att bubbla..spännande!!

  T 2015-09-11 17:17:41
  Svara
  • Svar på Ts kommentar.

   Ja, jag fick mage väldigt tidigt, tarmarna svullnade upp sen kom riktiga bebismagen 🙂 Men den var lätt att dölja i början och ibland höll jag in magen för att bilderna skulle se bättre ut. Ja jag känner redan buffar då och då så himla mysigt 🙂 stort grattis till dig <3

   chrystelle 2015-09-12 08:39:39
   Svara
 • jättfin, härligt!!
  Fråga, fick du rund mage i vecka 12? För på en senare bild så syns inte magen alls?? 😀
  Är själv i vecka 21, du börjar det sparka istället för att bubbla..spännande!!

  T 2015-09-11 17:17:41
  Svara
  • Svar på Ts kommentar.

   Ja, jag fick mage väldigt tidigt, tarmarna svullnade upp sen kom riktiga bebismagen 🙂 Men den var lätt att dölja i början och ibland höll jag in magen för att bilderna skulle se bättre ut. Ja jag känner redan buffar då och då så himla mysigt 🙂 stort grattis till dig <3

   chrystelle 2015-09-12 08:39:39
   Svara
 • Finis!!! <3

  Nadia 2015-09-07 16:52:18 http://nadiakandil.com
  Svara
 • Finis!!! <3

  Nadia 2015-09-07 16:52:18 http://nadiakandil.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!