Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Silver & Gold

silver & gold

 

En fin läsare bad mig för ett tag sedan att lista lite smyckes favoriter. SO here we go friends!

För ett par år sen så hade du bara sett mig i smycken i guld men jag valde att gå över till silver och har nu på senare tid börjat dras till guld igen denna omgång gärna blandat guld och silver. Ja ni hör ju att jag är en periodare men å andra sidan så är det tråkigt att begränsa sig. Personligen så föredrar jag rätt enkla smycken till vardags och kanske ett par dramatiska hoops till fest eller middag ute. Men i collaget har jag samlat några av de smycken som ligger högst upp på min önskelista och från några av mina favorit märken. En ring från Tom Wood har jag länge drömt om och är sugen på denna guld med grön marmor liknande sten. Jane Koenings underbara halsband kan man aldrig få nog av, så fint att bära sina närmsta älsklingars initialer runt halsen och närmast hjärtat.Klicka på bilden för att komma till inköpsställena.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!