Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Welcome September

1D8A6301
1D8A6286

 

Äntligen är hösten och september här!

Liten sneak på outfiten som kommer upp här idag. Bilderna har min älskling Sandra Ekenstam tagit under modeveckans sista dag.

 

Jag älskar ju hösten och den har kommit att bli en av mina favorit årstider. Älskar höst promenader, när solen skiner genom de färgglada löven, Luften är krispig och man kan ta fram sina stickade tröjor och långa kappor, tända massor av levande ljus och laga nåt långkok. Jag vill också komma igång att boa i hemmet inför bebis men också för att det är så tomt och kalt i lägenhten. Igår kväll gjorde jag en lista på lite nya möbler som ska få flytta in och för någon vecka sen la jag en beställning hos Jotex. En sittpuff, en matta samt mässingsbestick ska få flytta in. funderar även på om jag ska inreda en barkammare eller om jag ska avnjuta min walk in closet något år till? Dessa beslut….

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Superfin outfit!
  Kan du inte skriva ut vartifrån din kläder kommer ifrån? Är själv gravid och behöver all stilinspo som bara går. Gillade din ribbade längre tröja

  Danni 2015-09-01 18:51:10
  Svara
 • Superfin outfit!
  Kan du inte skriva ut vartifrån din kläder kommer ifrån? Är själv gravid och behöver all stilinspo som bara går. Gillade din ribbade längre tröja

  Danni 2015-09-01 18:51:10
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!