Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nursery

Nursery
Vi gjorde oss av med nästan allting vi hade i bebisväg med Frank så nu måste det planeras för nya inköp. Om jag fick önska så skulle dessa fina artiklar gladeligen få flytta in i bebisens rum. Stokke sängen tycker jag bara är sååå söt. Vi hade ögonen på den sist också men det blev famijens flättade korg som gått i arv iflera generationer men denna gång vill jag nog ha en sånhär fin på hjul som är lätt att flytta runt. Vem önskar sig inte en mjuk hermes filt till sin lilla plutt räck upp en hand…. tänkte väl! Så mysig att ha i vagnen, på soffan och snygg. Eftersom Hennie (arbetsnamnet) mest ska sova med oss så får hen en liten hörna i vårt sovrum behöver vi inte ruinera oss med massa nytt vill hellre jobba upp en personlig sfär när jag lärt känna hen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!