Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Magnetic by Jane KØNIG

1D8A60151D8A6010
1D8A6017

Det är verkligen häftigt vilken periodare man är allafall jag när det kommer till smycken. I vanliga fall bär jag inte mycket smycken men nu är jag verkligen inne i en örhänges period. Min kära mamma tog hål i mina öron när jag var några månader gammal och de har aldrig växt igen sen dess men jag vill inte ta flera hål i öronen även fast jag tycker det är jäkligt snyggt kalla mig feg. Så jag blev jätte glad när jag hittade dessa fina örhängen från  Jane Koening som är som percingar sjukt coolt och så kan man sätta dem lite där man vill. Tack Jane för att du gör så fina smycken!

 

God morgon måndag, hoppas er helg har varit strålande. Min har vart rätt intensiv så idag är jag heeeelt slut som artist men det är skönt att sitta på kontoret med mina härliga kollegor. Denna vecka är det fokus på jobb och familjen vilket känns jätte härligt. Jag älskar min familj och det är viktigt för mig att spendera mycket tid med dem. Nu kör vi igång den här veckan tycker jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand