Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sunday

IMG_0838

Wow vilken otroligt intensiv vecka. Modeveckan, jobbet, barnmorskan, familjen och guldknappen. Idag ligger jag ner i sängen och försöker pusta ut efter allt. Men även om det varit sena kvällar och tidiga morgnar så har jag haft otroligt kul och känner mig riktigt inspirerad att kickstarta igång bloggen inför hösten. Jag ber om ursäkt att det har varit väldigt glest mellan inläggen här de senaste månaderna men nu är jag igång med massa nytt och roligt på g.

Min graviditet har precis gått över 3 månaders sträcket så nu mår jag mycket bättre. Illamåendet är nästan helt borta tröttheten har blivit bättre med men den är fortfarande här och foglossningen har blivit hanterbar med ett bälte vilket är en otrolig lättnad. Så nu ska jag försöka njuta av graviditeten och bara må bra. På torsdag ska vi få se våran lilla bebis för första gången och jag är så exalterad. Jag vet att det är för tidigt att se könet på hen men jag har läst på om massa metoder som man lätt kan läsa av på ultraljudsbilden som jag ska testa mig på. Självklart är det inte könet som är viktigast utan att få höra att det är en frisk bebis som växer bra där inne. Men vet ni, jag är så exalterad på att vi ska bli fyra det är nästan det ända jag tänker på hur kul det ska bli.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand