Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Céline Audrey

IMG_0835
IMG_0832
IMG_0828
IMG_0825
IMG_0819

Kommer ni ihåg när jag berättade om den här grymma webbshopen? Jag lovade att jag skulle berätta min upplevelse av att shoppa där. Jag har ju länge suktat efter ett par Celine Audrey glasögon och bestämde mig för att slå slag i saken. Så himla smidigt då det fanns många olika alternativ att välja mellan så jag tog bara de som var billigast och klickade hem dem. På bara några dagar fick jag hem dem och är så himla nöjd. Jag kommer nog använda mig av Shop a like flera ggr. framförallt så har jag upptäckt massa nya webbutiker att handla från.

Så nöjd med mina nya brillor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand