Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Céline Audrey

IMG_0835
IMG_0832
IMG_0828
IMG_0825
IMG_0819

Kommer ni ihåg när jag berättade om den här grymma webbshopen? Jag lovade att jag skulle berätta min upplevelse av att shoppa där. Jag har ju länge suktat efter ett par Celine Audrey glasögon och bestämde mig för att slå slag i saken. Så himla smidigt då det fanns många olika alternativ att välja mellan så jag tog bara de som var billigast och klickade hem dem. På bara några dagar fick jag hem dem och är så himla nöjd. Jag kommer nog använda mig av Shop a like flera ggr. framförallt så har jag upptäckt massa nya webbutiker att handla från.

Så nöjd med mina nya brillor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind