Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mexican night @ Lindex Showroom

lindex_showroom_chrystellelindex_showroom_chrystelle
lindex_showroom_chrystellelindex_showroom_chrystelle

Igår efter jobbet gick jag till Lindex showroom för att kolla in deras fina denim kollektion. Det fanns jeans för alla både hög midja med flare legs, boyfriend jeans och skit snygga culotter i mörkblå denim. Kvällen till ära fick vi super god tacos från taco truck. Kunde inte vara bättre avslut på dagen.

Ni ska få se ett par av jeansen på när jag fått hem dem. det är lite svårt med denim tycker jag när man har en gravidmage. Jag älskar ju jeans och 50 % av min garderob består av jeans. Sen har jag även lovat mig själv att inte köpa ett enda par gravid jeans utan att försöka använda de jag har i den mån det går, hoppasd jag inte blir stor som ett hus 😉

Tack Lindex för en super trevlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind