Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bugaboo Bee 3

Bugaboo Bee3
Eftersom vi inte vet vad det är för en liten sparv som gömmer sig där inne i magen så har vi inte börjat köpa eller planera så mycket men nu börjar det verkligen klia i köp fingrarna och jag vill bara fira genom att köpa nåt till hen. När vi väntade Frank så var jag ju redan så säker på att det var just han i magen, hade det liksom på känn och jag drömmde om honom hela tiden. Denna gång känner jag inte så mkt. Men en ny barnvagn behövs defenetivt och det är ju ett så roligt köp. Nu när jag är rätt erfaren i barnvagns djungeln så vet jag vad jag vill ha osv. En liten vagn med liggkorg och bra förvaring är vad jag söker. Den ska vara liten, smidig, bekväm för bebis, lätt att köra, ergonomisk, svart och snygg. Bugaboo är enligt mitt tycke och smak bäst på att göra vagnar enligt mina krav och den här Bee3 som ni ser på bilden kommer nog passa oss perfekt. Jag har tänkt resa en del under mammaledigheten vilket också gör denna till en stark kandidat. Någon som har erfarenhet från den som du vill dela med dig av?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind