Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

That jacket

IMG_0327
IMG_0329

ÄNTLIGEN!!! Vet ni att jag har suktat och dreglat efter den där snygga Proenza Shouler jackan sedan jag såg den på bild från modeveckorna i vitt. Tyvärr är jag snål när det kommer till kläder och gillar inte att lägga jätte mycket pengar på det däremot skor, väskor och jackor är en annan grej men helt ärligt var den långt utanför min budgget. Så när Pernille Teisbaek designade en likanande i marinblått för Envii bestämde jag mig för att haffa ett ex men jag glömde bort det precis som mycket annat. Tror ni inte jag dog av lycka när jag hitta den på rean för 360 SEK??? klick sa det och nu är den min. Längtar nästan tills det blir kyligare så jag kan bära den i höst. så nöjd med mitt nya köp. Du hittar den här om du också vill lägga en beställning.

Finally have this beautiful jacket, get it here

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej, super superfin jacka, hur är den i storleken?

  Magda 2015-09-29 11:55:25
  Svara
 • Hej, super superfin jacka, hur är den i storleken?

  Magda 2015-09-29 11:55:25
  Svara
 • Hej, super supersnygg jacka! Hur är den i storleken? Tänkte klicka hem en men såg att den bara fanns kvar i M men har vanligtvis S. / Magda

  Magdalena 2015-09-29 11:42:51
  Svara
 • Hej, super supersnygg jacka! Hur är den i storleken? Tänkte klicka hem en men såg att den bara fanns kvar i M men har vanligtvis S. / Magda

  Magdalena 2015-09-29 11:42:51
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand