Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Monday On a tuesday

IMG_0319

 

Herregud vad denna graviditet tar musten ur mig. Jag var hemma igår i sängen med utmattning, illamående och magsjuka. Så oskön kombination. Idag känner jag mig heeelt slut men är ändå på väg till jobbet. Jag älskar mitt jobb för mkt för att hålla mig borta från det. För er som följde mig min förra graviditet så minns ni kanske att jag drabbades av foglossning tidigt redan i vecka 15. Denna gång har det börjat redan i vecka 9 men eftersom jag inte är så tung ännu så funkar det ok med mitt sittande jobb. Men jag ser inte direkt fram emot månad 3 och fyra. Men allt mitt fokus är på priset. Så fort jag får träffa vår nya familjemedlem så kommer allt vara glömt och förlåtet.

Nä hörrni snart är det dags för både modeveckan samt guldknappen. Börjar bli dags att hitta något att klä lilla magen i.

Ha en toppen dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh fy vad jag känner igen mig. Det handlar om veckor sen, då jag var i samma trötta illamående mode som du är. Nu går jag in i vecka 15 imorn och mår så mycket bättre. Väntar även jag mitt andra barn, min son är 2,5, så det är ju inte lika mycket vila som förra graviditeten 🙂

  Josephine 2015-08-12 07:12:48
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Jag hoppas verkkligen det vännen! Idag gick vi in i vecka 11 och det känns som att det är på bättringsväg! Sen hoppas jag på smooth sailing!
   Stort grattis till dig!

   chrystelle 2015-08-12 14:50:13
   Svara
 • Åh fy vad jag känner igen mig. Det handlar om veckor sen, då jag var i samma trötta illamående mode som du är. Nu går jag in i vecka 15 imorn och mår så mycket bättre. Väntar även jag mitt andra barn, min son är 2,5, så det är ju inte lika mycket vila som förra graviditeten 🙂

  Josephine 2015-08-12 07:12:48
  Svara
  • Svar på Josephines kommentar.

   Jag hoppas verkkligen det vännen! Idag gick vi in i vecka 11 och det känns som att det är på bättringsväg! Sen hoppas jag på smooth sailing!
   Stort grattis till dig!

   chrystelle 2015-08-12 14:50:13
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand