Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

New Nike Kicks

IMG_0316

Nu när jag är gravid så är det viktigt för mig att ha bra skor på fötterna och då vänder jag mig alltid till Nike. Nike har sköna sneakers som man kan gå i hela dagen och för mig som lider av allvarlig och väldigt tidig foglossning så är det extra viktigt med bra skor som känns stabila, luftiga och lätta. Dessa är mitt senaste tillskott och jag älskar den gråa och rosa färgen. Jag klär mig ju somni vet i mycket svart och då är det kul att mixa med galna färger på skorna om det är sneakers. modellen heter Nike Metcon 1 och finns att beställa här om du också är sugen.

Loving my new Nike Metcon 1 sneakers.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind