Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Were having a baby!!!!

IMG_0420

JA ni som följer mig på instagram visste ju redan om denna stora nyhet. Kommer ni håg när jag skrev att jag jobbade på projekt över semestern och inte riktigt hann med bloggen, ja det var ju bebis bakning jag höll på med. Tyvärr gick hela semestern åt att må riktigt piss dåligt så jag hade ingen ork eller list till någonting alls. Nu är vi i vecka 10 och jag börjar må lite bättre. Det är kul att jämföra denna graviditet med vår förra när vi väntade Frank för hittills har de varit väldigt olika varandra. Jag har mått mycket mera illa men inte varit riktigt lika trött som jag var sist. Självklart spelar det ingen roll vad det blir för kön men vi hoppas ju alla på en lillasyster mest Frank & Jacob faktiskt men ultraljud är inte försän om nån månad så just nu kan vi bara spekulera.

Självklart kommer jag att skriva om det här på bloggen och dela med mig av mina bästa tips för blivande mammor, hoppas ni vill vara med på denna resa.

If you follow me on istagram you allready know that were expecting a baby this upcoming winter. We couldn’t be more excited, I hope you wanna follow us on our journey and of course I will share all my tips for mothers.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Grattis till er!
  Jag har läst din blogg sen du väntade Frank. Jag var också gravid då och vi fick båda två på Alla hjärtans dag. Och tänk så kul, nu är vi gravida samtidigt igen. Jag är i v 11 nu 🙂
  Har mått lika dåligt som dig tror jag. Måtte det gå över snart. Kram till er

  Linda 2015-08-11 22:30:33
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Men guuud vad roligt! Stort grattis till er med. Tänk att vi snart är 4?
   Vad fick ni första gången och vad hoppas ni på denna gång? Vi hoppas ju på flicka mest Frank faktiskt…

   chrystelle 2015-08-12 14:46:51
   Svara
 • Grattis till er!
  Jag har läst din blogg sen du väntade Frank. Jag var också gravid då och vi fick båda två på Alla hjärtans dag. Och tänk så kul, nu är vi gravida samtidigt igen. Jag är i v 11 nu 🙂
  Har mått lika dåligt som dig tror jag. Måtte det gå över snart. Kram till er

  Linda 2015-08-11 22:30:33
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Men guuud vad roligt! Stort grattis till er med. Tänk att vi snart är 4?
   Vad fick ni första gången och vad hoppas ni på denna gång? Vi hoppas ju på flicka mest Frank faktiskt…

   chrystelle 2015-08-12 14:46:51
   Svara
 • Åh vad sjukt!
  Har alltid älskat din blogg och är i v.9. Är preggo för första gången och känner att jag verkligen inte har koll på något!
  Har berättat på jobbet osv? Är sjukt nervös över det av någon anledning….

  Kram

  M 2015-08-06 09:13:43
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   hej Malin,

   Vad kul då är vi nästa lika långt gågna!
   Hur mår du? Jag har mått så dåligt att jag berättade på jobbet så de kunde ha förståelse ifall jag måste gå från jobbet osv. Inte alls läskigt och alla har blivit jätte glada för vår skull. Men du är inte skyldig att berätta för din arbetsgivare försän i månad 8 tror jag.

   Lycka till!

   chrystelle 2015-08-07 09:33:05
   Svara
   • Svar på chrystelles kommentar.

    Ska bli så jäkla kul att följa din graviditet nu när jag också har en filur i maggen.
    Jag har ärligt talat mått pyton och tackar högre makter för att första delen av min graviditet var under semestern. Jag förstår inte hur människor kan fungera när de mår såhär dåligt!
    Jobb-biten känns faktiskt som det mest läskiga just nu, dock kan det bero på att jag är relativt ny på jobbet (en tjänst som jag dessutom blivit headhuntad till). Känns som att man sviker chefen lite. Men men, det finns liksom inte något att göra åt saken just nu ändå 🙂

    Malin 2015-08-18 15:06:30
    Svara
 • Åh vad sjukt!
  Har alltid älskat din blogg och är i v.9. Är preggo för första gången och känner att jag verkligen inte har koll på något!
  Har berättat på jobbet osv? Är sjukt nervös över det av någon anledning….

  Kram

  M 2015-08-06 09:13:43
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   hej Malin,

   Vad kul då är vi nästa lika långt gågna!
   Hur mår du? Jag har mått så dåligt att jag berättade på jobbet så de kunde ha förståelse ifall jag måste gå från jobbet osv. Inte alls läskigt och alla har blivit jätte glada för vår skull. Men du är inte skyldig att berätta för din arbetsgivare försän i månad 8 tror jag.

   Lycka till!

   chrystelle 2015-08-07 09:33:05
   Svara
   • Svar på chrystelles kommentar.

    Ska bli så jäkla kul att följa din graviditet nu när jag också har en filur i maggen.
    Jag har ärligt talat mått pyton och tackar högre makter för att första delen av min graviditet var under semestern. Jag förstår inte hur människor kan fungera när de mår såhär dåligt!
    Jobb-biten känns faktiskt som det mest läskiga just nu, dock kan det bero på att jag är relativt ny på jobbet (en tjänst som jag dessutom blivit headhuntad till). Känns som att man sviker chefen lite. Men men, det finns liksom inte något att göra åt saken just nu ändå 🙂

    Malin 2015-08-18 15:06:30
    Svara
 • Congrats 🙂

  Kat 2015-08-05 20:18:30
  Svara
 • Congrats 🙂

  Kat 2015-08-05 20:18:30
  Svara
 • Stort grattis till hela familjen!! Ser fram emot att följa både graviditets- och bebistiden!

  M. 2015-08-05 16:54:37
  Svara
 • Stort grattis till hela familjen!! Ser fram emot att följa både graviditets- och bebistiden!

  M. 2015-08-05 16:54:37
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand