Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Moodboard – Kitchen

moodboard kitchen

 

Click the pic for product source. 

Nä hörrni nu har vi bott i vår nya lägenhet i 4 månader och förutom att ha flyttat in våra möbler från förra lägenheten så har det inte hänt så mycket annat. Så nu under hösten så skall hemmet inredas och fyllas med massor av värme och kärlek. Först ut av alla rum är köket. Eftersom vi tillbringar mest tid där och vi har bestämt oss för hur vi vill ha det så blir det så. Då vi bor i en modern lägenhet som byggdes 2013 så är det självklart för oss att försöka hålla en modern men tidlös stil. Jag älskar hur Oscar properties inreder sina lägenheter och framförallt köken. Vi är inne på färgade köksluckor och vita väggar eventuellt marmor köksbänk. Tyvärr är marmor rätt mjukt och går lätt sönder samt att det suger åt sig fläckar från vin, citron osv. Jag vill ha ett kök som jag inte behöver vara rädd om där barnen kan leka baka och härja fritt så jag blev faktiskt tipsad om kvart carrera som är ett mycket tåligare och hårdare material samt att det inte blir fläckar som aldrig förvinner så det blir nog det istället. Nya matstolar iform av Thonet, en tavelvägg och gröna växter. Vi vill ha ett kök som man vill hänga i samt som väcker än lusten att laga mat. Ser fram emot att få sätta igång.

It’s time for us to start decorating our new apartment since it’s kinda empty. We moved to dubble the size of apartment so we got many rooms and spaces that are still empty and feels so cold. First up is the kitchen where were going for something similar to the two pics in the moodboard. Colored cabinets, marble counter and bras details (quite swedish if you know what I mean) can’t wait to get started.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand