Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Into the Valley 2015

image

I fredags gick äntligen Into the Valley festivalen i Rättvik av stapeln. Jag och mken köpte biljetter redan i december och har peppat inför denna händelse sen dess. För er som inte vet så är alltså into the valley en house och techno festival. Det var alltså deras första år de körde och verkligen en succé. Jag är inte mycket för festivaler och känner mig för gamal för att åka på sånt men det här var verkligen något helt annat. Många av mina favorit djs spelade så som Recondite, Ricardo Villalobos, studio barnhus mfl. Pga min tidiga graviditet och allt som kommit med det som trötthet och illamående så var jag ju nära på att ställa in men jag är så glad att jag tog mig i kragen tillslut. Det här har lätt varit min absolut bästa musikupplevelse någonsin. Jag längtar redan enormt inför nästa års festival. Stort grattis till arrangörerna och tack för Sveriges bästa festival ❤️

IMG_0526IMG_0523
IMG_0522

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind