Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Flare

IMG_0128IMG_0136
IMG_0131IMG_0127

Helt ärligt så hade jag på mig samma sak nästan hela förra veckan. Vädret i stocholm är inte till vår fördel så det har vart mycket långbyxor och skinnjacka. Jag har redan börjat längta till hösten och höstmodet med skinnjacka, lite mera lager och mustiga färger. Trodde inte jag skulle längta i år eftersom dt knappt blivit sommar men ändå så gör jag det. I ju för sig så har jag så mycket att se fram emot till hösten om ni är nyfikna på vad så kolla min instagram där jag redan kläckt nyheten. Jag ska försöka få till en bra bild och visa er här också.

Idag är det kalas för Franks små kusiner så vi ska strax sätta oss i bilen och brumma till södermalm. Hoppas ni har en fin söndag så hörs vi snart igen.

Jeans + tshirt – H&M Trend, sandals – Hermes, bag – Céline.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • grattis!!!!
  jag vill veta vart det huset/byggnaden du står framför finns?

  leyla 2015-07-27 12:01:56
  Svara
 • grattis!!!!
  jag vill veta vart det huset/byggnaden du står framför finns?

  leyla 2015-07-27 12:01:56
  Svara
 • Hej! Letar efter väldigt enkla smycken i äkta silver att ha varje dag. Har du koll på vilka märken jag ska kolla in? Du får annars väldigt gärna göra ett inlägg om smycken, det skulle vara intressant att se vad du gillar.

  Kim 2015-07-26 14:06:07
  Svara
  • Svar på Kims kommentar.

   Hej Kim,

   Ja men det kan jag absolut slänga ihop. Finns ju så mycket fint där ute 🙂

   chrystelle 2015-07-30 13:05:29
   Svara
 • Hej! Letar efter väldigt enkla smycken i äkta silver att ha varje dag. Har du koll på vilka märken jag ska kolla in? Du får annars väldigt gärna göra ett inlägg om smycken, det skulle vara intressant att se vad du gillar.

  Kim 2015-07-26 14:06:07
  Svara
  • Svar på Kims kommentar.

   Hej Kim,

   Ja men det kan jag absolut slänga ihop. Finns ju så mycket fint där ute 🙂

   chrystelle 2015-07-30 13:05:29
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson