Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Summer mornings

IMG_4709
IMG_4707

God mogon kära ni! Saknar ni mig? jag saknar er alla fall och har verkligen halkat ur alla typer av rutiner nu under semestern och då stryker tydligen bloggen med. Jag var uppe tidigt i morse för att fånga morgonljuset och fota lite nytt material till bloggen självklart strejkar min trasiga kamera då. Så nu har jag bestämt mig för att köpa en ny kamera men det får dröja till slutet av året, under tiden kör jag med min trasiga och lånar makens nikon kamera. Den här semestern har varit väl behövlig för hela våran familj faktiskt vi har verkligen kopplat av och bara varit med varandra. Älskar verkligen mina killar! Vädret har inte varit på topp men det har faktiskt inte gjort så mycket för oss ändå vi har haft roligt mycket ändå. Idag hoppas jag på svampplockning i skogen har major cravings på kantarell toast idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand