Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Summer mornings

IMG_4709
IMG_4707

God mogon kära ni! Saknar ni mig? jag saknar er alla fall och har verkligen halkat ur alla typer av rutiner nu under semestern och då stryker tydligen bloggen med. Jag var uppe tidigt i morse för att fånga morgonljuset och fota lite nytt material till bloggen självklart strejkar min trasiga kamera då. Så nu har jag bestämt mig för att köpa en ny kamera men det får dröja till slutet av året, under tiden kör jag med min trasiga och lånar makens nikon kamera. Den här semestern har varit väl behövlig för hela våran familj faktiskt vi har verkligen kopplat av och bara varit med varandra. Älskar verkligen mina killar! Vädret har inte varit på topp men det har faktiskt inte gjort så mycket för oss ändå vi har haft roligt mycket ändå. Idag hoppas jag på svampplockning i skogen har major cravings på kantarell toast idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind