Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Essentials

IMG_0011

som ni märker här på bloggen är jag ju på semester, jag försöker att titta in lite då och då till er men jag har ett stort projekt på gång här under semestern som tyvärr har tagit den mesta av min tid men jag lovar att dela med er om det snart. Riktigt spännande faktiskt 🙂

Så här ser det ut på min nattduksbord just nu, favo solisar från Mango, min varje dag klocka, silver armband, ansiktskräm från Emma S, ochguldarmband från Hermes.

Idag firar jag och maken 4 årig bröllopsdag och har inte planerat något märkvädrigt faktiskt vi försöker fira i helgen istället om vi kan få barnvakt. Nu tittar solen fram så ska ut på en promenad med mina killar. Ha det toppen så hörs vi senare med en outfit post.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson