Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

www.shopalike.se

c800x588

Jag älskar att shoppa på nätet och föredrar nästan det alla gånger framför att gå i fysiska butiker. Kanske är arbetsskadad efter alla år jag själv jobbat butik. Nackdelen med nätshopping är väl att om du inte riktigt vet vad du är ute efter så kan du lätt surfa bort ett par timmar genom att bläddra bland massa olika webbsidor. Men nu har jag äntligen hittat en grym webbshop som samlar nästan 500 butiker under samma tak. Det gör det hela så mycket lättare och utbudet oändligt. Det allra bästa med min nya favorit shopping sajt är att jag lätt kan hitta plagg från gamla kollektioner och att jag upptäckt så mycket (för mig) nya butiker att handla på. Ska beställa hem lite grejer och lämnar självklart några rader här om min upplevelse. Stay tuned!

I love to shop online and prefer that before going to a physical store. Perhaps the work damaged after all the years I myself worked in store. The disadvantage of online shopping is that unless you really know what you’re after, you can easily surf away a couple of hours by browsing lot of different websites. But now I have finally found an awesome online store that brings together nearly 500 stores under one roof. That makes it all so much easier and offering infinite. The very best with my new favorite shopping site is that I can easily find garments from old collections on discount and that I discovered so many (for me) new stores to shop at. I’m gonna order home some stuff and leave a few lines here about my experience. Stay tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson