Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The little black jacket

IMG_20150626_131458

Ett av mina nyårslöften var att lova mig själv att tänka efter extra noga innan jag köper ett nytt plagg till garderoben. Så i år har jag mest investerat i bra material och plagg som jag vet att jag kommer kunna ha länge och framförallt som jag inte kommer tröttna på efter nån gångs användande. Det mesta som jag gillar i klädväg finns redan i min garderob och nu med min walk in closet så får jag så bra översikt på innehållet och har börjat använda sånt jag glömt att jag ägt. Det har i sin tur resulterat i att jag inte behövt konsumera så mycket.

En sak som saknas i min garderob är nog en del jackor. Nästan alla mina jackor går långt ner över rumpan och skapar en konstig silouette när man har höga jeans, vilket jag bär oftast. Så jag har varit på jakt efter nåt nytt svart och rätt skräddat. Den här från Filippa K har jag spanat på hela våren. Provade den på rean och blev mer kär MEN varför är den gjord i 100% polyester? Jag har blivit material nörd och lovat mig själv att inte handla polyester kläder så den fick stanna i butiken. Men visst är den perfekt? Jakten fortsätter….

One of my New Year’s resolutions was to promise myself to think extra carefully before I buy new clothes. So this year I have the mostly invested in good material and garments which I know I will be able to have long and above all, I will not get tired of after using it a couple of times. The most I like in clothes is already in my closet, and now with my walk in closet, I get a good overview of the content and have started using stuff I forgot I owned. It has in turn resulted in that I don’t have to consume as much.

One thing missing in my closet is probably some jackets. Almost all my jackets goes far down over the buttocks and creates a strange silouette when you have high waisted jeans, which I usually wear. So I’ve been on the lookout for something new black and with the right tailoring. This Filippa K jacket, I have been thinking of the entire spring. Tried it on during the sales and became even more in love with it but why is it made of 100% polyester? I have become a material nerd and promised myself not to buy polyester clothes so it had to stay in the store. But isn’t it perfect? The hunt continues ….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson