Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Emma S. Sensitive

IMG_4527

För drygt en månad sen så var jag på lanseringsevent för Emma S nya skönhetslinje Sensitiv. Det är en linje med noggrant utvalda produkter för oss med känslig hy. Jag har använt serien nu i en månad och älskar allt. Om du har det jobbigt på vintern med torr och känslig hy så tror jag du kommer älska att använda dessa under vinterhalvåret. Serumet är nog min favorit som är en tun olja som smälter in i huden och lämnar den återfuktad, mjuk och len.
Emma var självklart på plats själv och berättade hur hon tillsammans med sitt team har jobbat fram produkterna. Det var så otroligt inspirerande att höra henne berätta om produkterna och det är väldigt tydlig att hon älskar sitt jobb. Jag gick därifrån med enorm motivation och inspiration.

Just over a month ago, I was at the launch event for Emma S new beauty line Sensitive. It’s a line of carefully selected products for us with sensitive skin. I have used the serie now for a month and love it all. If you have a hard time in the winter with dry and sensitive skin I believe you will love to use them during the cold months. The serum is probably my favorite which is a thin oil that melts into the skin, leaving it moisturized, soft and smooth.
Emma was obviously there herself and spoked about how she and her team have worked out the products. It was incredibly inspiring to hear her tell about the products and it is very clear that she loves her job. I walked away with huge motivation and inspiration.

 

IMG_4553
IMG_4547
IMG_4535
IMG_4539
IMG_4545

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind