Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Midsummers Eve

IMG_5057
IMG_5065
IMG_5056
IMG_5041

 

Hej alla finingar!

Hoppas ni har en fantastisk midsommar. Vi har varit ute hos min svärmor med alla Jacobs syskon och deras familjer. Vi har ätit midsommar lunch och dansat runt midsommarståndet. Nu ligger jag hemma helt död efter denna vecka som gått i ett. Imorgon ska vi nog bara ta det lugnt och fixa i hemmet. Eftersom vi bara ska vara hemma i sommar så ska vi passa på att måla om i några av rummen. Bland annat vårt sovrum, köket och hallen. Vi vill ha färg i alla rummen utom vardagsrummet så förblir vitt. Mer om det sen.

Eftersom det vart en väldigt blöt midsommar så skippade jag klänningen och körde på en hel svart hippie inspirerad outfit. Älskar den här fransjackan och hur den lyfter en vanlig jeans och t-shirt outfit. Kransen med de magiska rosorna knöt jag idag. Så himla fint med blommor i håret. Nä nu ska jag återgå till myskvällen.

Hoppas ni får en fin kväll!

Jacket – vintage, jeans H&M Studio ss14, boots – Acne Studios, t-shirt – Gina Tricot, bag & sunnies – Mango. 

Hi all!

Hope you’re having a fantastic midsummer. We’ve been spending the day at my mother in law with all of my husbands siblings and their families. We have eaten midsummer lunch and dancing around the midsummer solstice. Now I lie at home completely dead after this past week that been so hectic. Tomorrow, we’ll just take it easy and fix stuff at home. Since we are going to be home this summer and we will take the opportunity to paint the walls in some of the rooms. Among other things, our bedroom, the kitchen and the hallway. We want to have color in all the rooms except the living room so it will stay white. More on that later.

Because it was a very wet midsummer, I skipped the dress and ran on a full black hippie-inspired outfit. Love this fringe jacket and how it lifts a regular jeans and t-shirt outfit. The wreath with the magic roses I clenched today. So nice with flowers in the hair. Nuff writing got to go and enjoy the silence it the apartment.

Hope you have a nice evening!

Jacket – vintage, jeans H&M Studio ss14, boots – Acne Studios, t-shirt – Gina Tricot, bag & sunnies – Mango. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind