Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CÉLINE

IMG_4932
IMG_4936
IMG_4937

Min besatthet för denna handväska när den kom ut förra året undan gick nog ingen läsare här på bloggen. Vet inte hur många fina collage den har fått vara med på men ändå har jag inte stirrat mig mätt på den. Jag bestämde mig för att köpa en ny handväska förra året när jag var i London på ett jobb. Jag klämde och kände på alla fina Céline väskor uppe på Selfridges och den här är ju bara för fin. Nu är drömväskan äntligen min och vi ska ha så roligt ihop.

My obsession for this handbag when it came out last year didn’t go by unnoticed by you readers. Do not know how many collage it has been featured in and still I haven’t gazed enough on it. I decided to buy a new handbag last year when I was in London on a job. I squeezed and felt all the fine Céline bags up there at Selfridges and this is was just a favorite. Now the dream bag is finally mine and we’ll have so much fun together.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind