Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Wishlist

c800x881

 

Det var ju så varmt i helgen så jag fick lite feeling och webb shoppade lite nya sommar klänningar men då försvann såklart uber värmen. Aja den kommer väl efter midsommar eller nåt. Ni har väl inte missat att det är rea överallt nu? Passa på att handla nytt för sommaren eller som jag brukar göra satsa på plagg som funkar till hösten också. Tunna marino ull tröjor, bra bas T-shirts och skjortor är alltid bra att investera i. Jag har fastnat för Mango på senaste och gillar verkligen deras utbud så det blev lite grejer därifrån bland annat den fina plisserade klänningen p bilden ovan. Elin Kling och Karl Lindmans märke Totême har precis släppt en kollektion exklusivt för Net a Porter och den här fina scarfen har verkligen fastnat i mina tankar. Har länge letat efter en scarf som passar till min garderob men det är alltid för mycket färg för min smak den här är helt enkelt perfekt. Annars är jag fortfarande sugen på ett par nya loafers och solglasögon från Céline såklart.

 

It was so hot this weekend so I had a little feeling and shopped some new summer dresses but then the heat disappeared of course. It will probably come back after midsummer or something. You haven’t missed that the sales started everywhere? Take the opportunity to buy new for the summer or as I usually do invest in garments that works for autumn, too. Thin marino wool sweaters, good base T-shirts and white shirts are always good to invest in. I’ve feel in love with Mango lately and really like their collections so I got some stuff from there including the fine pleated dress on the image above. Elin Kling and Karl Lindmans brand Totême has just released a collection exclusively for Net a Porter and this nice scarf has really stuck in my mind. i have been longing and looking for a scarf to match my wardrobe but there is always too much color for my taste. This is simply perfect. I’m still hungry for a new pair of loafers and sunglasses from Celine course.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind