Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINDEX SHOWROOM

IMG_4692

Idag blev jag bjuden på lunch hos Lindex showroom för att spana in deras AW15 kollektion. Lindex har verkligen tagit stora kliv mot en mer trend medveten och sofistikerad stil och denna höst kollektion är nog deras bästa hittills. Fina stickade tröjor i härliga murriga färger blandat med de perfekta läderplaggen som den plisserade vad långa kjolen. Älskade även den mönstrade kjolen på bilden från deras lookbook. Den är föresten stylade av grymma stylisten Tereza Ortiz som stylat mig en gång för många år sen när det begav sig. Annars var det väldigt fint och smakfullt inrett på deras showroom. Hur fantastiskt är inte fikusträdet? Måste nog besöka plantagen i helgen igen, hittade inte det sist vi var där.

Äntligen värme och sol i Stockholm, hoppas det håller i sig nu. Jag hade på mig byxor från gina tricot, linne från H&M, jacka från lxls, birckenstock sandaler, chanel väska och solisar från Asos.

Today I was invited over for lunch at Lindex showroom to check out their AW15 collection. Lindex has really taken great step towards a more trend-conscious and sophisticated style, and this autumn collection is probably their best so far. Soft knitted sweaters in lovely drab colors mixed with perfect leather garments like the pleatted skirt. Also loved the patterned skirt in the picture from their lookbook. wich is styled by the talented stylist Tereza Ortiz who styled me once many years ago when it all begun. Otherwise it was very nice and tastefully decorated in their showroom. How amazing isn’t the fig leaftree?  I have to visit the garden shop this weekend again, didn’t find one last time we were there.

Finally some heat and sun in Stockholm, hope it lasts now. I wore pants from Gina Tricot, top from H & M, jacket from lxls, birckenstock sandals, chanel bag and sunnies from Asos.

IMG_4678
IMG_4676
IMG_4682
IMG_4683
IMG_4680
IMG_4688
IMG_4699
IMG_4700
IMG_4689

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind