Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Summer update the wardrobe

c800x508

Just nu är jag väldigt nöjd med allt innehåll i min garderob men skulle bara behöva lite små grejer för att uppdatera den lite. En jeans jacka nu till sommaren skulle sitta fint. Så snyggt med denim on denim i olika tvättar. Denna från Acne Studios har en jätte fin tvätt. En ny handväska är jag också på jakt efter. Först ville jag ha en liten men nu funderar jag på en lite större modell ändå. Har sett många fina bucket väskor i butik men ingen som känns perfekt. Denna belt bag från Céline är en stor favorit (spara, spara, spara…) Föra årets Birckenstock skulle behövas bytas ut mot ett par nya fräscha.  älskar birckenstock på sommaren både till fest och vardags och passar till allt. Enklaste sättet att updatera sina vardagsoutfits är ju med hjälp utav nagellack. Själv älskar jag rött på sommaren och Essie har de bästa lacket som är lätt att pensla på. Solglasögon är också ett enkelt sätt att variera en vanlig outfit. På sommaren gillar jag att bryta av alla svarta med ett par turtoise. Hur coola är inte modellen New Audrey från Céline?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind