Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

flattered

IMG_2245

Fick ett så fint paket med dessa fina ballerinas från Flattered igår. Jag älskar klassiska ballerina skor med rund tå på sommaren och svart eller marinblå är en klar favorit. Ska nog inviga dem idag med ett par vita jeans. Det är en lång dag på kontoret idag med möten och planering av ett stort projekt jag dragit igång, känns läskigt men samtidigt väldigt lärorikt och spännande. I eftermiddag ska jag plåtas för en grej men mer om det senare. Nä nu måste jag borsta tänderna på liten och hoppa in i bilen. Må bäst hörrni!

Got such a lovely package containing these suede ballerinas from Flattered yesterday. I love a pair of classic ballerina shoes with round toe for summer and black or navy is are prefered. I’m gonna wear them today with a pair of white jeans. I have a long day at the office today with meetings and planning of a major project I launched, feels scary but also very educational and exciting. In the afternoon I’m doing a small shoot, but more about that later. I have to run, have a lovely day!

IMG_2244
IMG_2243

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind