Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Monday wishlist

c800x629

 

Idag önskar jag att jag såg ut så här. Jag har fått dille på vita utsvängda jeans och känner att det verkligen saknas i min garderob. Dessa är från Stella McCartney men det finns billigare varianter på Zara har jag sett. Den här snygga lite lätt sportiga jacka har jag haft på näthinnan sen jag var på Filippa K SS15 visning i sommras. Perfekt vardagsjacka när man inte vill ha skinnjacka och vill klä upp ett par 501:or till middagen med tjejerna. En beige tshirt är något som jag letat efter också eftersom jag själv är brun så handlar det om att hitta den perfekta nyansen som funkar men denna verkar ju lovande. Solglassögonen för den där sköna 70 tals finischen och ett stort lockigt afro till det.

Jacket & tshirt Filippa K, jeans Stella McCartney, heels Mango & sunglasses Valentino.

This is what I wished I wore today. I’m obsessed with white flares for summer and these ones ar just perfect from Stella McCartney a more budget friendly option can be found at Zara. The black sport influenced jacket from Filippa K has  been on my mind since I sa it for the first time at the SS15 fashion week. Would be perfect for a dinner evening with heels and levis 501. This perfect beige colored tshirt gives the outfit a bit more edge instead of a white one. I would finish the look of with these retro looking glasses from Valentino and a fro to top that 70’s look off.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind