Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Knit

IMG_2141
IMG_2142

Denna helg gick ju lika snabbt som den kom. Men jag har hängt med mina killar, yogat och hängt med Agnes, Zeke och Franks bästis Hampus. Det är så befriande att bo så mycket större då vi kan bjuda över våra vänner och det blir ett helt annat typ av häng som jag uppskattar så mycket.
Annars ville jag visa er den här fantastisk stickade myströjan som min mans kollega stickat. Kommer användas nu under kalla sommar kvällar annars till hösten. Måste lära mig sticka så jag kan göra sådana här mysisiar själv. Tänk en till mig och en matchande till Frank. Passar på att bära den nu när det blivit så kyligt ute igen. Hoppas ni haft en underbar helg och fin kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind