Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

A Good Morning start with Alpro!

IMG_2072
IMG_2068

Igår kväll spelade jag nog mitt bästa dj gig på länge. Älskar verkligen att spela skivor och jag kommer alltid på när jag gör det att jag är älskar det och är väldigt bra på det. Nu ska jag försöka boka på flera gig under sommaren.

Idag startar jag min lediga torsdag med brak frukost från alpro. Frukost är ju min favorit måltid och jag älskar att testa nya grejer. Den här yoghurten mild & Creamy blandar jag med fiber flingor och färsk frukt eller bär från min fruktkorg. Yoghurten är gjord på soja och helt laktosfri vilket passar min mage utmärkt. Kan starkt rekomenderas om du har svullen mage ofta. Jag har också byt ut min mjölk mot en helt magiskt god kokos och mandel dryck som är sjukligt beroende framkallande. Mer om den en annan gång.Love the soja products from Alpro. It’s the best way for me to start the morning with fresh fruits or berries with this yoghurt made on soja beans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind