Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dove Advanced Hair Series

IMG_6668
IMG_6678

 

A while ago i changed my shampoo and conditioner to something new containing keratin. I am really pleased with it and my hair has grown so much since i started using it. But now i want to try something new I’ve read a lot about silk press witch is supposed to be the best way to achieve straight hair for afro hair. It’s not as permanent as a relaxer but it doesn’t damage your hair or destroys your natural curl pattern. I think I’m gonna try a keratin treatment this summer because of all the humidity and the constant struggle with the flat iron during the summer months. My hair also tends to be really dry and break so when I heard about this new series from dove I had to try it out so I have it at home but haven’t tried it yet. I let you know my thoughts on it in the future.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej igen , kul att du svarade .

  Vad bra att du gjorde det. Jag har följt dig länge och har aldrig fattat om du använde permanent eller inte. Det vore kul om du kanske pratade lite mer om hår i bloggen.

  Ett tips :
  Det finns massa tjejer från USA på youtube som ger super bra tips om hur man tar hand om sitt hår och får det att växa naturligt . Till exempel , visar de hur man kan locka håret utan plattång , det är as bra . De gör twist , men du kanske har redan vet om det.

  Kolla in videon https://m.youtube.com/watch?sns=em&v=kVx73wj5WF8

  Ha det bra 🙂

  Tack.

  Rafaela 2015-03-20 21:47:22
  Svara
  • Svar på Rafaelas kommentar.

   Vad kul att du vart med så länge. Jag kan sitta på youtube i timmar och bara botanisera bland alla afro hår kanaler. Bästa grejen ju. Men du har rätt självklart ska jag börja ”prata” mer om håret. Tack för dina fina komentarer, mer sånt! Kram!

   chrystelle 2015-03-31 17:58:51
   Svara
 • Hej igen , kul att du svarade .

  Vad bra att du gjorde det. Jag har följt dig länge och har aldrig fattat om du använde permanent eller inte. Det vore kul om du kanske pratade lite mer om hår i bloggen.

  Ett tips :
  Det finns massa tjejer från USA på youtube som ger super bra tips om hur man tar hand om sitt hår och får det att växa naturligt . Till exempel , visar de hur man kan locka håret utan plattång , det är as bra . De gör twist , men du kanske har redan vet om det.

  Kolla in videon https://m.youtube.com/watch?sns=em&v=kVx73wj5WF8

  Ha det bra 🙂

  Tack.

  Rafaela 2015-03-20 21:47:22
  Svara
  • Svar på Rafaelas kommentar.

   Vad kul att du vart med så länge. Jag kan sitta på youtube i timmar och bara botanisera bland alla afro hår kanaler. Bästa grejen ju. Men du har rätt självklart ska jag börja ”prata” mer om håret. Tack för dina fina komentarer, mer sånt! Kram!

   chrystelle 2015-03-31 17:58:51
   Svara
 • Hej, jag har mest stora lockar med en pappa från Etiopien men med frizz vilket jag inte gillar. Återkom gärna med hur det funkar. Tack!

  Ellis 2015-03-19 20:25:10
  Svara
 • Hej, jag har mest stora lockar med en pappa från Etiopien men med frizz vilket jag inte gillar. Återkom gärna med hur det funkar. Tack!

  Ellis 2015-03-19 20:25:10
  Svara
 • Hej !
  Jag tycker att du är vacker och att du borde använda ditt naturliga hår dvs afro. Jag har också afro och slutade permanenta för ca 1 år sedan , för tre månader sedan klippte jag bort allt det dåliga och jag har mitt riktiga vackra naturliga afrohår. Det är det bästa känslan i mitt liv att anväda mitt riktiga hår och låta den växa naturligt , och den växer mkt snabbt.

  Det är bara ett tips och alla bestämmer själva vad de vill göra med sitt hår & kropp såklart . Eftersom du är en offentlig person så vore det bra om du också uppmuntrande andra unga mörka tjejer att uppskatta sitt hår som de är .
  Jag känner mig mkt vackare i alla fall .

  Jag gillar din blogg och din stil !! 🙂

  Rafaela 2015-03-17 22:58:58
  Svara
  • Svar på Rafaelas kommentar.

   Hej Rafaela,

   Tack för din åsikt och komentar. Jag slutade permanenta mitt hår för snart två år sedan och kunde inte varit nöjdare och lyckligare med mitt hår. För det mesta som du också ser på mina bider så har jag mitt hår naturligt och lockigt men då alltid uppsatt. Mitt hår har dock aldrig varit så lockigt som det typiska afrikanska afrohåret därför har det också varit svårt att veta vad jag ska göra med mitt hår när det är lite mitt emellan rakt och lockigt (mest krussigt). Ibland gillar jag att festa till det med lockar som jag gör med plattången men det är inte så jätte ofta pga tidsbrist. Jag vet att många med vår typiska hårkvalite gärna vill ha rakt hår så jag försöker förespråka skonsamma sätt att uppnå det utan att förstöra håret med starka kemikalier som sliter ut håret.

   Jätte kul att du känner dig vacker i ditt hår det är bara det det handlar om, att trivas och må bra med sig själv.

   Ta hand om dig Kram Chrystelle

   chrystelle 2015-03-19 19:09:12
   Svara
 • Hej !
  Jag tycker att du är vacker och att du borde använda ditt naturliga hår dvs afro. Jag har också afro och slutade permanenta för ca 1 år sedan , för tre månader sedan klippte jag bort allt det dåliga och jag har mitt riktiga vackra naturliga afrohår. Det är det bästa känslan i mitt liv att anväda mitt riktiga hår och låta den växa naturligt , och den växer mkt snabbt.

  Det är bara ett tips och alla bestämmer själva vad de vill göra med sitt hår & kropp såklart . Eftersom du är en offentlig person så vore det bra om du också uppmuntrande andra unga mörka tjejer att uppskatta sitt hår som de är .
  Jag känner mig mkt vackare i alla fall .

  Jag gillar din blogg och din stil !! 🙂

  Rafaela 2015-03-17 22:58:58
  Svara
  • Svar på Rafaelas kommentar.

   Hej Rafaela,

   Tack för din åsikt och komentar. Jag slutade permanenta mitt hår för snart två år sedan och kunde inte varit nöjdare och lyckligare med mitt hår. För det mesta som du också ser på mina bider så har jag mitt hår naturligt och lockigt men då alltid uppsatt. Mitt hår har dock aldrig varit så lockigt som det typiska afrikanska afrohåret därför har det också varit svårt att veta vad jag ska göra med mitt hår när det är lite mitt emellan rakt och lockigt (mest krussigt). Ibland gillar jag att festa till det med lockar som jag gör med plattången men det är inte så jätte ofta pga tidsbrist. Jag vet att många med vår typiska hårkvalite gärna vill ha rakt hår så jag försöker förespråka skonsamma sätt att uppnå det utan att förstöra håret med starka kemikalier som sliter ut håret.

   Jätte kul att du känner dig vacker i ditt hår det är bara det det handlar om, att trivas och må bra med sig själv.

   Ta hand om dig Kram Chrystelle

   chrystelle 2015-03-19 19:09:12
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind