Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ON MY MIND

c800x626

 

This is how I would like to look today. Love the sweatshirt from Acne Studios. They are celebrating the 1 year anniversary of the studio in LA with this cool limited edition sweatshirt. A perfect everyday smoking blazer from Stella McCartney. The perfect shade of blue jeans in a high waisted style à la Saint Laurent, here a more wallet friendly option from H&M. The cropped black camisole from nelly.com is a staple in my wardrobe. I like to match it with a high waisted pencil skirt and also for my yoga classes. Still dreaming of that perfect vintage Hermes scarf, one in brown and beige tones would be nice. Keeping warm is a priority and these furry boots they look like a mix of the Isabel Marant boots and the classic moon boots. You can find them here. Suede is coming in strong for spring so investing in a classic Balenciaga tote in darkbrown suede maybe isn’t such a bad idea?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hey, jag gillar verkligen din stil, så fin. Har en fråga angående dina lårhöga stövlar från Nelly, är de svåra att gå med? Jag kan verkligen inte gå i klackar, men ska försöka lära mig, tycker det är så snyggt och elegant. Har du ngt tips på hur man lär sig (snabbt haha)? Gud vilken fånig fråga egentligen, men men.

  Slaaab 2014-12-19 17:11:09
  Svara
  • Svar på Slaaabs kommentar.

   Hej Tack fina du!

   Jag går inte mycket i klackar och tyckte de var lite jobbiga att gå i. Men jag går verkligen sällan i klackar. Mitt tips till dig är att öva mycket, börja med lägre klackar och jobba dig uppåt så det inte blir en total chock för dig.

   Lycka till!

   chrystelle 2014-12-28 13:43:40
   Svara
 • Hey, jag gillar verkligen din stil, så fin. Har en fråga angående dina lårhöga stövlar från Nelly, är de svåra att gå med? Jag kan verkligen inte gå i klackar, men ska försöka lära mig, tycker det är så snyggt och elegant. Har du ngt tips på hur man lär sig (snabbt haha)? Gud vilken fånig fråga egentligen, men men.

  Slaaab 2014-12-19 17:11:09
  Svara
  • Svar på Slaaabs kommentar.

   Hej Tack fina du!

   Jag går inte mycket i klackar och tyckte de var lite jobbiga att gå i. Men jag går verkligen sällan i klackar. Mitt tips till dig är att öva mycket, börja med lägre klackar och jobba dig uppåt så det inte blir en total chock för dig.

   Lycka till!

   chrystelle 2014-12-28 13:43:40
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che