Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TRENDSALES

2014-10-01 18.28.56 2014-10-01 18.50.42

 

Last week I was invited to a lovely diner with the danish company trendsales hosted by there lovely ambassadors. How beautiful wasn’t this setting? I love hydrangeas. We had a really tasty diner at restaurant Adam & Albin matstudio witch is a really good one.

You really have to visit trendsales if you want to buy or sell brands like Celine, Chanel and Stella McCartney. I have already checked out a lot of nice stuff that I want. Thanks trendsales for a lovely evening

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!