Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DJ Chrystelle

21
20
22

 

Tonight I’m playing my favorite deep house tracks at Miss Voons Asian bar. This is what I’m wearing exept that I switched from heels to adidas sneakers insted, more comfy as I have to stand up all night. I got inspired by one of my favorite spring collections from Altuzarra. Were open from 21-01 if you wanna come by. Hope you have a nice saturday evening.

Top from lindex, skirt from stop staring & braclet from Sophie by Sophie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hi Chrystelle! Love the top. The color doesnt look like any of those still available on lindex http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/toppar-t-shirts/7007639/Topp/?styleId=48584339. Is yours one of those remaining?

  benbenasc 2014-05-15 23:08:18
  Svara
 • Hi Chrystelle! Love the top. The color doesnt look like any of those still available on lindex http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/toppar-t-shirts/7007639/Topp/?styleId=48584339. Is yours one of those remaining?

  benbenasc 2014-05-15 23:08:18
  Svara
 • Den där kjolen är helt galet snygg! Har försökt leta reda på den sedan dagen du postade detta inlägg. Men hittar den inte? Snälla berätta vart du fick tag på den!

  Mvh, Johanna Granholm

  Johanna Granholm 2014-04-18 16:46:43
  Svara
  • Svar på Johanna Granholms kommentar.

   Hej Johanna,
   Jag har köpt min kjol från ett rockabilly märke som heter stop staring. Dock för många år sedan. Det är en helt vanlig penkjol där jag har vridit backslitsen till sidan istället. Fick också sprätta upp slitsen för att den skulle bli högre också. Du kan nog göra desamma med en penkjol från vilket märke som helst. Lycka till!

   chrystelle 2014-04-20 18:30:40
   Svara
 • Den där kjolen är helt galet snygg! Har försökt leta reda på den sedan dagen du postade detta inlägg. Men hittar den inte? Snälla berätta vart du fick tag på den!

  Mvh, Johanna Granholm

  Johanna Granholm 2014-04-18 16:46:43
  Svara
  • Svar på Johanna Granholms kommentar.

   Hej Johanna,
   Jag har köpt min kjol från ett rockabilly märke som heter stop staring. Dock för många år sedan. Det är en helt vanlig penkjol där jag har vridit backslitsen till sidan istället. Fick också sprätta upp slitsen för att den skulle bli högre också. Du kan nog göra desamma med en penkjol från vilket märke som helst. Lycka till!

   chrystelle 2014-04-20 18:30:40
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!