Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Robe coat

_DSC1268_Fotor

 

Jag är så inne på morgonrocks kappor just nu och skulle verkligen vilja ha en i svart och i beige. Drömmen skulle vara en ljusblå, men det får bli till nästa höst. Just nu bär jag min kappa från förra årets nowhere collection. Jag älskar den för färgen och längden. Ska kolla upp vad som finns ute i butikerna så kan jag tipsa om några fina alternativ.

I’m so into morning robe looking coats right now and would really like to have one in black and beige. The dream would be a light blue, but that’ll be for next autumn. Right now, I wear my coat from last year’s nowhere collection. I love the color and the length. ‘ll Check what’s available in the stores so I can advise you on some nice options.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!