Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wishful thinking

greace
Idag drömmer jag om denna fina outfit. Är verkligen i behov av en snygg skinnjacka och denna från acne är ju bara för snygg. I garderoben saknas även ett par gråsvarta jeans med lågmidja och lösare passform men fortfarande lite kortare ben, jag älskar ju ankelkorta jeans och har nästan bara det. Sköldpadsmönstrade solglasögon inför våren är nåt jag ska satsa på och passar dessa från Stella MacCartney mitt ansikte måste jag nog ha dem. klackarna från zara har jag redan klickat hem och den rosa lilla väska från Louis Vuitton är söt som socker. Nu saknas bara soligare och varmare väder.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!