Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lindex Extended

LINDEX

Lindex har släppt en jätte fin kollektion med skräddade och minimalistiska plagg. Kollektionen går under namnet extended. Jag hittade några guldkorn som ni ser uppe i kollaget. Är verkligen i behov av ett par skräddade svarta byxor och ska nog ta mig en titt på båda dessa paren i butik. Jackorna är i scuba material och jätte fina, inte så mycket jag men riktigt snygga. Bra jobbat lindex!

Lindex has released a really nice collection of tailored and minimalistic garments. The collection is called extended. I found a few gems that you see up in the collage. I’m in really need of a pair of tailored black pants and will probably have a look at both of these pairs in the store. The jackets are in scuba material and really nice, not so much my style but really fancy. Good job lindex!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!