Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#goingmuslim14

vacation_chrystelle

 

Äntligen är vi på väg mot en välbehövlig semester. Detta inlägg är tidsinställt så när ni läser det här så har vi nog redan landat i Marrakech. Vet inte hur det kommer vara med internet och så på hotellet men det stod på hemsidan att vi ska ha wifi i våran lägenhet sen hur bra det funkar har jag ingen aning om men jag ska försöka att uppdatera som vanligt. Annars finns jag ju också på instagram där jag heter @chrystelleeriksberger om ni vill följa mig har skapat en hashtagg för resan också som ni ser på rubriken. Nu ska jag bara njuta av värme, sällskapet av mina pojkar och ledighet. Vi hörs snart igen!

Finally we are headed for a much needed vacation. This post is timed so as you read this, we have already landed in Marrakech. Do not know how it will be with the internet at the hotel but it was written on the website that we will have wifi in our apartment then how well it works, I have no idea but I’ll try to update as usual. Otherwise there I am also on instagram where my name is @chrystelleeriksberger if you want to follow me, I have created a hashtagg wich is the titel of this post. Now I’m just gonna enjoying the warmth, the company of my boys and time of. Talk to you soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!