Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#goingmuslim14

vacation_chrystelle

 

Äntligen är vi på väg mot en välbehövlig semester. Detta inlägg är tidsinställt så när ni läser det här så har vi nog redan landat i Marrakech. Vet inte hur det kommer vara med internet och så på hotellet men det stod på hemsidan att vi ska ha wifi i våran lägenhet sen hur bra det funkar har jag ingen aning om men jag ska försöka att uppdatera som vanligt. Annars finns jag ju också på instagram där jag heter @chrystelleeriksberger om ni vill följa mig har skapat en hashtagg för resan också som ni ser på rubriken. Nu ska jag bara njuta av värme, sällskapet av mina pojkar och ledighet. Vi hörs snart igen!

Finally we are headed for a much needed vacation. This post is timed so as you read this, we have already landed in Marrakech. Do not know how it will be with the internet at the hotel but it was written on the website that we will have wifi in our apartment then how well it works, I have no idea but I’ll try to update as usual. Otherwise there I am also on instagram where my name is @chrystelleeriksberger if you want to follow me, I have created a hashtagg wich is the titel of this post. Now I’m just gonna enjoying the warmth, the company of my boys and time of. Talk to you soon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind