Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

wishful thinking

interior_chrystelle

 

 

Jag drömmer om nya fina saker till hemmet. Älskar rosa och hela sovrummet var ju målar rosa för några år sedan men innan frank kom så målades det vitt igen. Nu är jag mest sugen på inslag av rosa i hemmet. Jag och min man samlar på vintage eames stolar i glasfiber just nu har vi två en röd och en gul. Jag är på jakt efter en rosa eller pistage grön helst rosa. Är sugen på att tapetsera en fondvägg i hallen med den vackra tapeten martinique som pryder väggarna på beverly hills hotel. Så fint med lite färg och mönster. Zebra matta har jag länge drömt om men inte hittat den perfekta. Nytt vardagsrumsbord gärna detta kub formade från house doctor med mässings skiva. Hittade en billigare variant av den populära marmor skivan från hay som jag nog ska beställa hem. En fin vas från svenskt tenn skulle inte heller sitta dåligt och gypsy water från byredo har jag länge varit sugen på också.

I dream of nice new things for the home. Love pink and the whole bedroom used to be pink a few years ago but before Frank came it was painted white again. Now I am most hungry for a hint of pink in the home. Me and my husband collects vintage Eames chairs in fiberglass. We all ready have one red and one yellow. I am looking for a pink or pistachio green but mostly pink. I’am thinking about wallpaper on a small wall in the hallway with the beautiful tapestry martinique that is worn by the walls of beverly hills hotel. It’s nice with a bit of color and pattern. A zebra rug I have long dreamed of but have not found the perfect one. New living room table like this cube shaped from house doctor with brass disc would be perfect. Found a cheaper option to the popular marble tray from hay that I probably should order home. I wouldn’t mind a nice vase from Svenskt tenn and gypsy water from Byredo would smell so good on me.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!