Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ELLEGALAN 2014

_DSC1176_Fotor
_DSC1154_Fotor
_DSC1163_Fotor

 

ellegalan2014_chrystelle2

 

Igår gick ELLEgalan av stapeln för 17 året på Grand Hotel.  På morgonen vart jag bjuden dit på pressfrukost för släppet av årets vinnare. Jätte fint arangerat och riktigt fina vinnare i år. Blev extra glad för min vän Bea Szenfeld som vann årets blickfång. Jag har följt Bea sen hon var med i ett tv program på trean för många år sedan som jag tyvärr inte kommer ihåg vad det hette. Tyckte hon var så jäkla cool och fortfarande min absoluta favorit på den svenska modescenen. Flera år senare så fattade vi bekantskap och hon är en av de finaste människorna jag träffat. Blir så glad för människor som är så ödmjuka och fina som Bea så extra stort grattis till min idol. Det var verkligen en otroligt fin dag med solsken, krispig kyla och snöfall, vilken kul dag att vinna pris på. Ni kan läsa mera om finalisterna på elle.se 

Yesterday  the Elle Gala was held for 17th time at the Grand Hotel. In the morning, I was invited there for the pressrelease of this year’s winners. Really nice arangment and the best winners this year. Was especially happy for my friend Bea Szenfeld who won this year’s focal point. I have followed Bea since she was featured in a television program in channel 3 many years ago and unfortunately I do not remember what it was called. Thought she was so damn cool and still my absolute favorite on the Swedish fashion scene. Several years later, we made the acquaintance and she is one of the nicest people I ever met. So happy for people who are so humble and nice as Bea so extra congratulations to my idol. It was truly an incredible day with sunshine, crisp cold and snowfall, a beautiful day to win the prize. You can read more about the finalists on elle.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!