Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LITTLE BLACK DRESS

LBD_chrystelle
LBD_chrystelle1
LBD_chrystelle4
LBD_chrystelle6
LBD_chrystelle5

 

Ikväll har jag och maken skaffat oss barnvakt och jag har klätt upp mig i min fina lilla svarta klänning jag fick av min mamma för ett tag sedan. Favo klackarna är på likaså nätstrumpbyxorna som inte syns här på bilden till det har jag några av mina favorit smycken. Guld kedja runt halsen och Hermes, sophie by sophie runt handlederna. Hoppas ni får en kanon kväll och helg. imorgon är jag tillbaka med en favorit ur badrumsskåpet. Klackarna i tacket wihoo!!!

Tonight, me and my husband got a babysitter and I have dressed up in my pretty little black dress I got from my mom a while ago. Favorite heels are on and also fishnet stockings (not on the pic), I have some of my favorite jewelry. Gold chain around my neck and Hermes, sophie by sophie around the wrists. Hope you have a great evening and weekend. Tomorrow I’m back with a favorite out of the bathroom beauty shelf. Party wihoo!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson