Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yoga

yoga_chrystelle

 

Det går jätte bra i min yogaträning nu och jag gillar verkligen att träna just nu. Det har blivit en av de saker jag ser mest fram emot. Tre gånger i veckan går jag på yoga två 50 minuters pass och ett 75 minuters pass på söndagar. Men nu när jag tycker att jag har varit så duktig så känner jag att det är dags att unna mig lite fina och nya yoga kläder att träna i. Det är ju också en drivkraft som gör det roligare att gå till gymet hihi. Filippa K:s soft sport kollektion är ju super fin men sen har också Stella MacCartney för Addidas gjort massa fina yoga plagg och mattor. Jag föredrar att träna i mörka plagg och dessa står på min önskelista inför min födelsedag. Blir nog en present till mig själv.

It goes really well with my yoga training I really enjoy working out right now. It has become one of the things I look most forward to. Three times a week I do yoga two 50 minute session and one 75 minute workouts on Sundays. But now that I think I have been progressing really good I feel it is time to treat myself to some nice and new yoga clothes to work out in. It’s also a driving force that makes it more fun to go to the gym. Filippa K’s soft sport collection is super chic but then we also have Stella MacCartney for Addidas who made ​​a lot of nice as clothes, yoga socks and really nice mats. I prefer to train in dark garments and these are all on my wish list before my birthday. I think I’ll treat myself…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!