Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nailpolish

2014-01-11 09_Fotor
20140111_182420_Fotor

Jag har hitat världens bästa nagelack. Det sitter som berg. Så självklart vill jag tipsa er om det också. Det  kommer från maybeline och serien heter color show finns i massa olika färger. Jag anväder ju typ bara 5 olika färger och på hösten/vintern blir det mycket svart, rött och vnrött. Oftast när jag målat mina naglar så får jag oftast fixa till det dagen efter då det oftast chippar av i topparna men med detta så behöver jag inte göra det. Så hej då dyra lack från chanel och hej budgetlack från maybeline.

I have found the world’s best nail polish. It stucks like glue. So of course I want to share this with you. It’s from maybeline and the serie color show, it’s available in lots of different colors. I Uses like 5 different colors and autumn/winter it’s mostly black, red and a dark burgundy like in the pic. Usually when I painted my nails before I had to fix it the day after because it usually peal of in the tops but with this polish I don’t have to. So bye bye expensive nail polish from chanel and hello budget ones from maybeline.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tack för tipset. Jag brukar ha isadora med överlack sitter jätte bra faktiskt:)

    ellis 2014-01-13 23:53:16
    Svara
  • Tack för tipset. Jag brukar ha isadora med överlack sitter jätte bra faktiskt:)

    ellis 2014-01-13 23:53:16
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson