Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nailpolish

2014-01-11 09_Fotor
20140111_182420_Fotor

Jag har hitat världens bästa nagelack. Det sitter som berg. Så självklart vill jag tipsa er om det också. Det  kommer från maybeline och serien heter color show finns i massa olika färger. Jag anväder ju typ bara 5 olika färger och på hösten/vintern blir det mycket svart, rött och vnrött. Oftast när jag målat mina naglar så får jag oftast fixa till det dagen efter då det oftast chippar av i topparna men med detta så behöver jag inte göra det. Så hej då dyra lack från chanel och hej budgetlack från maybeline.

I have found the world’s best nail polish. It stucks like glue. So of course I want to share this with you. It’s from maybeline and the serie color show, it’s available in lots of different colors. I Uses like 5 different colors and autumn/winter it’s mostly black, red and a dark burgundy like in the pic. Usually when I painted my nails before I had to fix it the day after because it usually peal of in the tops but with this polish I don’t have to. So bye bye expensive nail polish from chanel and hello budget ones from maybeline.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Tack för tipset. Jag brukar ha isadora med överlack sitter jätte bra faktiskt:)

    ellis 2014-01-13 23:53:16
    Svara
  • Tack för tipset. Jag brukar ha isadora med överlack sitter jätte bra faktiskt:)

    ellis 2014-01-13 23:53:16
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!