Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Packing list

c1024x1024

 

 

Jag funderar på vad jag ska packa med mig till semestern och om jag fick plocka helt fritt från alla webbshoppar så skulle min väska se ut ungefär såhär. En klassisk omlott klänning är alltid bra att ha med sig, funkar vid poolen och på kvällen till ett par klackar, sköna sneakers, ett par sportigare tofflor, en långklänning med tunna band, en väska där man får plats med allt även grejer till kiddo, en flaska vatten är ett måste för att inte bli uttorkad i värmen speciellt när vi ska ut i öknen och rida kameler, solglasögon och alltid den randiga tröjan.

I’m thinking about what to pack with me for the holidays and if I had to pick totally free of all webshops this is what my bag would look like. A classic wrap dress is always good to have, works at the pool and in the evening with a pair of heels, comfortable sneakers and it’s always nice to spice it up with some leopard, a pair of sporty slippers, a long dress with thin straps, a bag where you can fit everything even stuff for the kiddo, a bottle of water is a must to keep from getting dehydrated in the heat especially when we’re out in the desert riding camels, sunglasses and always the perfect striped shirt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh vilka fina saker, väldigt inspirerande! Vart kommer de fina leo skorna från?

  Sofie 2014-01-16 09:35:29
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Dom är tyvärr slut men kolla här: http://www.windsorsmith.com.au/slide-100488?color=Black+croc

   chrystelle 2014-01-16 21:57:00
   Svara
 • Åh vilka fina saker, väldigt inspirerande! Vart kommer de fina leo skorna från?

  Sofie 2014-01-16 09:35:29
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Dom är tyvärr slut men kolla här: http://www.windsorsmith.com.au/slide-100488?color=Black+croc

   chrystelle 2014-01-16 21:57:00
   Svara
 • Jättefina grejer! Var kommer väskan ifrån? (;

  Tilda 2014-01-10 22:19:02
  Svara
 • Jättefina grejer! Var kommer väskan ifrån? (;

  Tilda 2014-01-10 22:19:02
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!