Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

marrakech

9066632572_32f3660924_o

9066456052_0f3ab48e8d_b

6802586628_722614df0c_o

6802589168_baae9f0bff_o

6802606748_9bbb507586_b

Nu är alla detaljer med den kommande semestern klart. Igår bokade vi hotellet som ligger 15 min utanför staden. Den här gången har vi också bokat lägenhetshotel med kök och vardagsrum plus badrum med badkar och terass. Känns viktigt att ha en bra ”hembas” när man reser med småbarn som vi gör. Han behöver utrymme att röra sig på. Hotellet har barnpassning och en jätte bra poolanlägning för barn. Så kan vi passa på att få egen tid. Maken vill golfa och jag vill gå på spa, perfekt!

Nu räknar vi ner dagarna 13 to go!

Now all the details with the upcoming vacation is set. Yesterday we booked the hotel, located 15 minutes outside the city. This time we also booked hotel apartment with kitchen, living room plus bathroom with bath and  outside terrace. Feels important to have a good ”home base” when traveling with young children like we do. He needs space to move around. The hotel has a babysitting service and a really good pool and play area for children. So, we can take the opportunity to get some alone time togheter or apart. The husband wants to play golf and I want to go to the spa, perfect!

Now we count down the days 13 to go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind