Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ren – clean skincare

ren_chrystelle2

ren_chrystelle1

 

Dags för ett nytt tips ur mitt badrumsskåp. Jag fick chansen att prova på fyra av RENs otroligt bra produkter, tänkte börja berätta om dessa två så tar vi de andra två vid nästa tillfälle. Den första, radiance renewal mask är en mask som förnyar hyn, reducerar fina linjer och förbättrar hudtonen. Jag har använt den i 2 ggr i veckan i ca 4 veckor nu och har märkt bra förändringar. Nu har jag super bra gener, min mamma är över 50 år gammal men har inte en enda linje (folk tror alltid att vi är syskon). Sedan har vi min mormor som är över 80 år och har knappt någonting heller. Så när det kommer till rynkor så är jag nog rätt safe. Även om jag skulle få det senare i mitt liv så är jag inte det minsta bekymrad över det, det visar ju faktiskt bara att man har levt och skrattat typ. Men då jag är mörk så får jag lätt pigments förändringar i ansiktet speciellt under den där veckan vi alla kvinnor går igenom varje månad. Då får jag stora finnar som sen blir mörka fläckar men med hjälp av den här ansiktsmasken och andra produkter jag har i badrummet bla dessa så kan jag motverka symptom. På kinderna har jag haft lite större porer som har blivit betydligt mindre sedan jag började använda mig av masken också.

Varje kväll och morgon tvättar jag ansiktet och halsen med centifolia cleansing gel. Jag masserar in gelen i ansiktet sen tar jag en liten borste jag har med mjuka strån och skrubbar ansiktet försiktigt med cirkulära rörelser i ca en minut huden blir alldeles mjuk, len och mer skinande. Dessa produkter har funkat jätte bra för mig och jag skulle verkligen rekomendera dom till någon som har normal till fet hy. Finns att köpa lite här var jag har handlat på loyds apotek.

Time for a new tip from my  beauty shelf in my bathroom cabinet . I got the chance to try four of REN incredibly products, Il start with these two and tell about the two others at the next time. The first, the radiance renewal mask is a mask that revitalizes the skin , reduces fine lines and improves skin tone. I’ve used it in 2 times a week for about 4 weeks now and have noticed great changes. Now I have good genes, my mother is over 50 years old but has not a single line ( people always think that we are siblings ) . Then there is my grandmother who is over 80 years old and has barely anything either. So when it comes to wrinkles I’m probably quite safe . when and if I get it later in my life , I’m not the least bit concerned about it, it shows , in fact, just that you have lived and laughed a lot haha!. But since I’m dark , I get easily pigment changes to the face , especially during that week we all women go through every month. Then I get big pimples that later becomes dark spots but with the help of this face mask and other products I have in the bathroom like these two I can counteract  the symptoms. On the cheeks, I have had larger pores that have become significantly smaller since I started to use the mask.

Every night and morning I wash my face and neck with centifolia cleansing gel. I rub the gel on my face, then I take a small brush I have with soft bristles and scrub face gently with circular motions in about one minute, the skin becomes very soft, smooth and more brighter. These products have worked very well for me and I would highly recommend them to anyone who has normal to oily skin . Available to buy online. I’ve shopped at loyds pharmacy .

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bra produkter men det är tyvärr så dyrt med ansiktsmasker och vill man har något som verkligen rengör finns det faktiskt bra alternativ, Jag brukar faktiskt använda dessa masker från http://www.blackhead.se/produkt/blackhead-killer-3pack/ dem verkligen går in på djupet och dra ut all smuts och pormaskar som finns i ansiktet. Gör lite ont att dra av men oojjjj!!! så bra det blir!

    lovisa 2016-12-21 12:47:51 http://www.blackhead.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!