Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ballet beautiful

_DSC1125_Fotor

 

Läste Elin Kling’s blogg i veckan och blev lite nyfiken på den här trendiga träningsformen ballet beautiful som alla verkar syssla med i New York. Så jag fick ner filmerna med tränningspassen till min lur och gick till gymmet igår för att testa. Det såg så enkelt ut och Mary Helen Bowers är så snygg när hon ligger där på sin matta och lär ut steg för steg så jag tänkte att varför inte testa. Idag kan jag absolut säga att det känns i kroppen framförallt i magen och baksida armar som jag inte tränat på länge. Herregud vad jobbigt det var, svettades som en gris ju. Så nu ska jag nog beställa hem resten av filmerna och testa på det här ett tag och se vad som händer med kroppen. Jag älskar att träna och det senaste året så har jag kört mest muskelbyggande men jag har ju kommit på att jag vill ju inte ha större muskler än vad jag redan har snarare starkare muskler så detta i kombination med olika yoga former är nog vad jag ska satsa på i år. I sommaras pajade jag min rygg när jag lyfte tunga tyngder (läs 80 kg!!!) och sedan dess har jag inte riktigt vågat fortsätta i samma utsträckning så detta kommer nog passa mig utmärkt. Heja slanka långa muskler och platt mage!

Read Elin Kling’s blog this week and was a little curious about this trendy exercise form ballet beautiful that everyone seems to do in New York. So I got some films with tutorials to my phone and went to the gym yesterday for trying it out. It looked so simple and Mary Helen Bowers is so stylish when she lies there on her mat and teach step by step so I figured why not try . Today, I can definitely say that it feels in my body especially in the backside of the arms and stomach. My God what a pain it was, was sweating like a pig. So now I think I order home the rest of the films and try this out for a while and see what happens to the body. I love to exercise and the past year I have been doing mostly muscle building but I ‘ve now realized that I don’t want bigger muscles than what I already have rather stronger muscles. So this exercise form combined with various forms of yoga is probably what I’ll bet on this year. Last summer I hurt my back while lifting heavy weights (read 80 kg! ) And since then I have not really dared to continue to the same extent and paste. So this will probably suit me better. Let’s get slender long muscles and flat stomach!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!