Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Best buys of 2013

bestbuy2013_chrystelle
bestbuy20132
10166161346_0400cda9b4_b_Fotor_Collage

 

Här är mina absolut bästa köp 2013. Bästa väskorna i form av en neverfull från Louis Vuitton och en Chanel classic medium flap bag. En superfin marinblå trenchcoat från H&M  som jag använt super mycket (här kan du klicka hem en likadan i svart). Köpte ett par birckenstock innan jag åkte på semester till Thailand med familjen som jag använt flitigt. Under hösten hade jag dom till långkofta klänning och raggsockor. I början av året fick jag i födelsedagspresent av min man de snyggaste ankelbootsen med öppen tå i mocka från Tom Ford, de absolut snyggaste skorna i min skogarderob. På myrornas fyndade jag den perfekta rosa korta kappan i cashmere som var helt oanvänd av dess tidigare ägare, lappar och allt satt kvar. Den är så mjuk och skön och kommer nog användas flitigt i vår till kjol och klänning. Skönaste skorna är ett par nike free run i rosa och grönt, otroligt sköna att gå och springa i. De har verkligen räddat mig under julhandeln i butiken när vi fått springa fram och tillbaka mellan lagret och butiken (halleluja att det är slut på sånt). Sist men inte minst det här silver armbandet som jag har på mig nästan varje dag från Tiffany & Co, finns att beställa här.

Here are my absolute best buy in 2013. My favorite bags in the shape of a neverfull Louis Vuitton and Chanel classic medium flap bag, the chanel one I have really worked my ass of for an finally it’s mine. A fine and cheap navy trench coat from H&M that I used alot (here you can buy one in black). Bought a pair of black birckenstock before I went on holiday to Thailand with the family that I have used alot. In the fall, I had them with a long cardigan, a dress and woolen socks for maximum home comfort. For my 25 th birthday, I received a present from my husband the best looking ankle boots with open toe in suede from Tom Ford, the absolute best looking shoes in my shoe closet . At the salvation army’s second hand shop I bargained the perfect pink short jacket in pink cashmere that was completely unused by its former owner, the tags and everything was still on. It’s so soft and comfortable and will probably be used extensively this spring with skirts and dresses. The most comfortable shoes are a pair of nike free run in pink and green, incredibly comfortable to walk and run in. They have really saved me during the Christmas shopping at work when we had to run back and forth between the warehouse and the store ( thank god my time working in shops is over) . Last but not least, this silver bracelet that I wear almost every day from Tiffany & Co, it’s available to order here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!