Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kate Moss & Golden Pineapple

interior_chrystelle2
katemoss_chrystelle

 

pineapple_chrystelle

 

Jag har lite nya fina grejor i hemmet som jag vill skryta lite om hehe! Fick äntligen den här fina Kate Moss boken som jag suktat efter i typ ett år. Hade en major crush på henne i gymnasiet och är fortfarande lite små besatt av henne. Nu kan jag äntligen titta på de fantastiska bilderna om och om igen. Den guldiga annanasen köpte jag och J när vi var ute och spanade inspiration till möbler vi ska bygga tillsamans. Det var den sista kvar som vi fick 60% billigare då ett blad är av, ska limma den ikväll när vi kommer hem.

I have some new fancy stuff at home that I want to brag a little about hehe! Finally got this lovely Kate Moss book I longed for a whole year. Had a major crush on her in high school and I’am still a little obsessed with her. Now I can finally watch the amazing pictures over and over again. The golden pineapple was bought when me and J were out looking for furniture inspiration on stuff we want to build together. It was the last one left that we got 60% cheaper because one of the blade is off, have to glue it on tonight.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vart kan man köpa denna fina ananas????

  lisawho 2014-01-01 13:48:07 http://lisawho.se/
  Svara
  • Svar på lisawhos kommentar.

   Jak köpte min på room i pubhuset men finns på andra ställen också. Den är från märket pol potten om du vill kolla upp den. Kram

   chrystelle 2014-01-01 14:52:00
   Svara
 • Åh vart kan man köpa denna fina ananas????

  lisawho 2014-01-01 13:48:07 http://lisawho.se/
  Svara
  • Svar på lisawhos kommentar.

   Jak köpte min på room i pubhuset men finns på andra ställen också. Den är från märket pol potten om du vill kolla upp den. Kram

   chrystelle 2014-01-01 14:52:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!