Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bubbelgum

pink_chrystelle9
pink_chrystelle11
pink_chrystelle10

 

Så trött idag men det är bara bra då jag försöker vända lite på min och Franks dygnsrytm så det inte blir så jobbigt när nytt jobb och dagis börjar. Så nu när Frank har sin eftermiddags vila passar jag på att blogga, läsa tidningen och min nya bok lila hibiskus av Chimamanda. Dagens outfit kommer upp senare.

So tired today but it’s only good cause I’m trying to turn a bit on mine and Frank’s time so there will not be such a hassle when my new job and kindergarten begins. So now that Frank is on his afternoon nap I take some time to blog, read the paper and my new book Purple Hibiscus by Chimamanda. Today’s outfit  will come up later.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!